Welkom bij het gezelligste
oldtimerevenement
van het Noorden!

Vroem gaat in 2023 door in een andere vorm.

Jan Brinksma en Richard Santana gaan door met Vroem, zij het in een andere vorm.

Kijk op de Facebook pagina van de nieuwe organisatie.
Inschrijven oldtimers of marktkramen kan hier.

 

 

 

Joure, 27 september 2022

Het doek is gevallen

Vorige week zaterdag hebben wij onze vrijwilligers die aanwezig waren ingelicht over het feit dat Stichting Vriendenclub Vroem door het bestuur is ontbonden. Voornaamste reden is de financiële situatie waarin de stichting zich verkeerde. Na drie jaar COVID zijn we door onze financiële reserves heen. En dit was het moment om financieel op een nette manier af te kunnen sluiten. 

Hoewel we eerder hebben aangegeven nog één laatste keer VROEM te organiseren gaat deze 25e jubileumeditie er spijtig genoeg niet komen.
Om een gratis evenement te kunnen organiseren is veel (sponsor)geld nodig. Zeker voor een jubileumeditie. Wij vinden het niet verantwoord om een dermate groot risico te nemen terwijl ook de prijzen snel stijgen. Daarnaast blijft er enige onzekerheid omtrent COVID omdat onze voorbereiding zich voornamelijk in de winterperiode plaatsvindt.

Wij willen met name onze vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor de veelal jarenlange en altijd belangeloze inzet. En ook voor het plezier wat we samen hebben beleefd. 
Verder danken wij de sponsors, gemeente De Fryske Marren, de winkeliersvereniging, leveranciers, het publiek en uiteraard de deelnemers.

Wellicht tot ziens!

Simon en Chris

 

Over VROEM

200 Klassiekers, oldtimers én hun bezitters staan iedere tweede zaterdag van juni centraal op VROEM in de gezellige winkelstraat van Joure. Dit bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en staat bol van activiteiten voor jong en oud met auto’s, motoren, brommers, live-muziek, een knusse markt en diverse attracties voor de jongsten waaronder een springkussen, schminken en auto’s schilderen.

En het leukste van alles is dat het voor iedereen gratis is!

VROEM staat al vele jaren te boek als het gezelligste oldtimerevenement van het Noorden en een van de grotere evenementen van de gemeente. Om die reden trekt het evenement veel deelnemers én bezoekers die zin hebben in een gezellig dagje uit.

Een geweldig team

De routebegeleiders, verkeersregelaars,  koffiezetters, podiumbouwers, fotografen, bordenbouwers, bordenplaatsers, parkeerhulpen, leden van het promotieteam, toiletjuffrouw, en het bestuur, iedereen, echt iedereen die aan VROEM meewerkt doet dit op vrijwillige basis. Juist omdat het zo verschrikkelijk leuk is.

We zijn op zoek naar nog meer vrijwilligers, om VROEM nog leuker te maken. Als je 16 jaar of ouder bent krijg je op een avond een korte cursus tot Verkeersregelaar en word je direct opgenomen in het team.

Zie je de lachende gezichten op de foto hiernaast? Deze lach staat een week na VROEM nog steeds op je gezicht. Vraag een vrijwilliger naar zijn ervaringen op een van de leuke vrijwilligersbijeenkomsten! Je bent van harte welkom en wordt met open armen ontvangen.

 

VROEM wordt mede mogelijk gemaakt door: